888 sport

1xbet – prezentare general pariuri fara licenta in Romania

Plati si retrageri

Un alt domeniu in care 1XBet se remarca din multime este faptul ca acesta este unul dintre putinele pariuri online care accepta plati de tip bitcoin. Pe langa acestea, pot fi utilizate toate cardurile de debit si de credit importante, impreuna cu Skrill, NETELLER, paysafecard, Qiwi, OKpay, Yandex Money, Webmoney, EcoPayz, B-Pay, Euteller, Paykasa, Trustpay si Boleto. Portofelele electronice sunt de departe cel mai rapid mod de a obtine banii in si de iesire, toate tranzactiile fiind procesate imediat si terminand in aceeasi zi. Cu toate acestea, alte tipuri de plati, cum ar fi cardurile de credit si transferurile bancare, pot insemna ca trebuie sa asteptati pana la cinci zile pentru a va pune mana pe banii dvs.

Serviciu clienti

Din punct de vedere istoric, casa de pariuri nu a favorizat in mod deosebit mizele de servicii pentru clienti datorita sprijinului limitat disponibil si nu celui mai bun serviciu in general pentru vorbitorii de limba engleza. Se stie ca acest lucru a dus la neconcordante, plati pierdute si cateva reclamatii destul de putine de la cei care incearca sa-si acceseze banii. Cu toate acestea, este si o zona in care echipa de la 1XBet lucreaza neobosit in ultimii ani si lucrurile s-au imbunatatit foarte mult. Anul trecut au imbunatatit feedbackul prin adaugarea de 1xbet suport multilingv disponibil in limbile spaniola, poloneza, turca, greaca si alte limbi. Chat-ul live a ajutat cu siguranta sa faca lucrurile mult mai fluide atunci cand intrati in legatura si nu pare sa fie aproape de tipurile de intarzieri raportate cu ceva timp in urma.

Cea mai rapida si mai usoara modalitate de a intra in legatura cu 1XBet este de a le apela direct pe 48 800 141 00 19, in timp ce e-mailurile pot fi directionate catre info-en@1xbet.com. Pentru informatii complete de contact, verificati.

In ceea ce priveste aspectul estetic al site-ului, acesta are un design foarte simplu, dar atragator. Spre deosebire de alte site-uri de jocuri de noroc online, acesta nu are culori sclipitoare. De fapt, este colorat intr-un albastru plictisitor, care este destul de calmant pentru ochi si nu prea dureros sa se uite la. In ceea ce priveste functionalitatea, este, de asemenea, un site destul de bun pentru ca este usor de navigat. Puteti vedea cu usurinta ce trebuie sa vedeti pe site.

Bara de navigare aflata in partea de sus, ca drop-down a fiecarui tip de activitate de pariere, astfel incât sa fie usor sa cunoasteti detaliile. Toate sporturile pe care le puteti paria pe partea stânga pentru a le putea da usor clic. Rezultatele si progresele meciurilor recente si populare pot fi gasite in mijloc. Butoanele de conectare si de inregistrare se afla in partea de sus a site-ului, iar celelalte informatii pot fi gasite in partea de jos.

Tot ilegal se numeste si faptul ca va incurajeaza sa jucati la ei 1xbet prin serviciile de suport de cea mai buna calitate pe care le ofera.

Parteneri: 1xbet Deutschland – de-wetten.com, 1xbet Bulgaria – bg-zalagane.com