888 sport

Real Madrid: Real Madrid vs Deportivo: Half League pentru a corecta cealaltă jumătate

Madrid începe a doua etapă a Ligii împotriva lui Deportivo cu intenția de a întoarce pagina, după ce a semnat o primă parte a campionatului de uitat. Albii, niciodată mai buni, trebuie să transforme situația, o răsucire.

Titlul nu mai pare să aibă o soluție după ce a renunțat la 19 puncte față de Barça, trei dintre ele în Bernabéu Classic, dar este necesară o schimbare dinamică pentru a face față altor obiective și pentru a asigura Campionii anului. vine În acest moment, după cum a avertizat Kroos, acesta este obiectivul numărul unu.Apoi, se va vedea dacă echipamentul este conectat suficient pentru a scala pozițiile.

După cea mai grea primă etapă din ani, Real Madrid are nevoie de o ridicare a feței aproape totală pentru a fi la egalitate în a doua jumătate a campionatului care astăzi începe cu multe greșeli de corectat.

O MARE TRIUNFALĂ RACHA

Au fost nouă zile consecutive fără a înlătura două victorii directe. Începând cu 22 octombrie, când a semnat în fața lui Eibar cea mai bună secvență a ligii sezonului, cu patru victorii consecutive (Alavés, Espanyol, Getafe și Eibar), echipa nu a putut să aibă continuitate în rezultate.Au trecut trei luni în care a adăugat 12 puncte din 27 posibile, cu un bilanț de trei victorii, trei pierderi și trei remize. p> Madrid l-a făcut pe Bernabéu să nu se sperie. Dinamica acasă este atât de proastă încât orice adversar este văzut cu opțiuni pentru a obține o felie. Nu este pentru mai puțin, deoarece în această etapă a sezonului Valencia, Levante, Betis, Barça și Villarreal au reușit deja. Albii au lăsat în total 13 puncte în angajamentele de acasă, cu două mai mult decât cele pierdute în sezonul trecut în întreaga Ligă (11).

RECUPERARE LA BBC

Este esențial să recuperezi BBC pentru cauză. Contribuția sa slabă până acum este unul dintre motivele pentru situația delicată prin care trece Madridul în Ligă.Între cei trei adaugă 10 goluri în campionatul actual: patru de Cristiano, patru de Bale și două de Benzema. O cifră ridicolă în comparație cu anotimpurile anterioare și pe care Madridul trebuie să o îmbunătățească pentru a putea depăși. Astăzi se întâlnesc din nou în apel și ZZ va decide dacă și în câmpul de pornire. de la BBC, dar din partea echipei în general. Real Madrid se confruntă greu cu ușa și transformă șansele pe care le are. În ultima înfrângere împotriva lui Villarreal ar putea fi verificat pentru a opta oară. Cele 32 de goluri în 18 zile reprezintă un bagaj redus pentru o echipă obișnuită cu cifre mult mai mari.Este un alt aspect de îmbunătățit al celor de la Zidane pentru turul doi, după ce a rămas nemarcat în patru din ultimele șapte zile (Atlético, Athletic, Barcelona și Villarreal).

SECOND PARTIES FATY

Madrid trebuie să facă un pas înainte în ceea ce privește aspectul fizic pentru a depăși băutura proastă a celor de-a doua părți, care sunt până acum un drag. Albii au ratat multe puncte după pauză și sunt puține întâlniri care au fost avansate dacă nu au fost puse pe drum în prima repriză.Partile a doua sunt un calvar și o sângerare de puncte, când sezonul trecut au fost numărate de reveniri epice în ultimele minute sau a fost momentul în care au trecut rolele.

INJURIES

Zidane nu a reușit să dispună de toți jucătorii săi în nici o zi. Leziunile au condiționat echipa de la începutul campionatului. Cel mai clar exemplu este BBC. Antrenorul nu a reușit încă să le reunească într-un unsprezece de început. Mai mult de jumătate dintre jucătorii de fotbal albi au trecut prin infirmerie și mulți dintre ei pentru o lungă perioadă de timp: Kovacic, Bale, Benzema, Marcelo, Carvajal, Vallejo, Keylor, Theo, Sergio Ramos…