888 sport

Seria A: Luis Alberto și Milinkovic-Savic s-au rezolvat împotriva accidentării “Cizmei de Aur” Immobile

Lazio continuă să dea continuitate campaniei sale extraordinare în Serie A. Goleó Chievo (5-1) și se află pe locul trei, la 11 puncte de Napoli, așteptând ce se întâmplă în Inter-Roma. Golurile lui Luis Alberto (23 ‘), Milinkovic-Savic (32’ și 68 ‘), Bastos (83’) și Nani (68 ‘) au sigilat o victorie prea scumpă pentru echipa romană, care a pierdut Ciro Immobile prin accidentare.

Internaționala spaniolă a deschis calea victoriei. El a primit o pasă înapoi de la Marusic după o joacă bună pe partea dreaptă și, cu oarecare avere – mingea a lovit-o pe Bani înainte de a intra – a sfârșit învingându-l pe Sorrentino. O țintă care ridică șapte și golurile lui Luis Alberto – este asistentul de top al echipei sale cu șapte pase de gol – în La Liga.

Lazio a primit două lovituri dure în doar 10 minute.Pucciarelli a egalat pentru 25 ‘, iar Ciro Immobile s-a retras rănit în 35’. Localul ‘9’ a lăsat iarba în lacrimi cu probleme la coapsa dreaptă. Va fi necesar să fii atent la timpul scăzut, pentru că el comandă Cizma de Aur cu 20 de goluri, la fel ca Cavani (PSG) și cu Kane (Tottenham).

Între timp, în 31 ‘, un alt tânăr Talentul lui Lazio a început să pună petrecerea pe cale. Sergej Milinkovic-Savic a marcat 2-1 cu o lovitură joasă la primul post din față. 3-1, în 68 ‘, a purtat și semnătura sârbului. Lucas Leiva a servit un centru până la al doilea post, iar Milinkovic-Savic a terminat cu o foarfecă din stânga. Acesta mai adaugă șapte goluri în Serie A la fostul Genk, născut la Lleida.Fostul Valencia a depășit o călătorie pe stânga de Jordan Lukaku pentru a marca cel de-al doilea gol în liga sa.