888 sport

Jack Leach compensează lipsa de conducere a Angliei în fruntea ordinii

Piesa de teatru din ziua în care May a fost urmărită a fost un pic mai distractivă decât cea pe care a primit-o Maiorul și chiar i s-a părut că se bucură de lungile secțiuni pe care le-a petrecut ascultându-l pe Colin Graves, președintele Biroului de Cricket din Anglia și Wales. Probabil că el, și toți ceilalți din boxul executiv, au reușit să se oprească din glumele despre fundașul Irlandei.

Afară la mijloc, Anglia se lupta cu unele probleme intratabile, și anume blatul lor infernal și ordine mijlocie fragilă. S-au împiedicat de o soluție pentru unul dintre ei, folosindu-l pe Jack Leach ca un om de noapte. Caută un deschizător de când s-a retras Andrew Strauss.Au promovat Joe Root și au îmbrăcat pantofii în Moeen Ali, l-au adus înapoi pe Jonathan Trott pentru o crăpătură, l-au ales pe Nick Compton, s-au descurcat pentru Adam Lyth, având în vedere că Michael Carberry a plecat, s-a ocupat de Ben Duckett, de la Sam Robson, a găsit-o pe Haseeb Hameed apoi l-a pierdut din nou, a avut un truc pe Alex Hales, l-a încercat pe Keaton Jennings și s-au stabilit până la urmă pentru Rory Burns și Jason Roy. năpustind comanda la nr. 11. Deși Jack Leach nu era ceea ce ai numi o alegere evidentă. Acesta are o medie de 4,66 în Campionatul pentru Somerset din acest an, cu un scor maxim de nouă. Este un liliac mai bun decât asta îl face să sune – sau a fost, până când a fost lovit pe cap de Morne Morkel, când juca împotriva lui Surrey vara trecută.I-a trebuit o săptămână să se recupereze de la obraz, dar mai mult pentru a trece peste bătaia de încredere. El nu făcuse decât cel mai mare scor de primă clasă din viața sa doar cu câteva săptămâni mai devreme, 66 față de Lancashire, dar nu a reușit să treacă de 18 în 35 de reprize de atunci. Facebook Twitter Pinterest Membrii MCC îl aplaudă pe Jack Leach în timp ce merge înapoi în pavilion, după ce a fost demis de Tim Murtagh. Fotografie: Gareth Copley / Getty Images

El are multă inimă, totuși, atunci când Anglia a avut nevoie de cineva care să-l acopere pe Roy, miercuri seara, bătrânul lor alba, care a fost plecat. Și, în timp ce jocul său era joi dimineață, nu părea disperat din loc în primele trei locuri din Anglia, ceea ce, cu siguranță, spune probabil mai multe despre forma lor decât a sa.Rory Burns părea încredere și ieși, pentru a doua oară în acest meci, ajungând la o livrare largă, de care nu mai avea nevoie să meargă nicăieri. Totuși, standul de deschidere de 26 de ani pe care l-a pus cu Leach, a fost, în mod incredibil, cel de-al cincilea cel mai bun din Anglia pe care l-a reușit de când Alastair Cook s-a retras în septembrie anul trecut.

Leach a jucat mult și a lipsit în acei timpi de mai devreme, când a fost bătut din nou și jucând din nou afară. Dar totul s-a schimbat atunci când Mark Adair i-a aruncat ceva plin și plin de invitație, pe care Leach a tăiat-o înapoi pe pământ timp de patru. În continuare, Boyd Rankin a făcut o greșeală similară, iar Leach a bătut mingea înapoi, așa cum a venit pentru patru.Apoi trecu curat pe coperți pentru altul și, două bile mai târziu, își tăie o treime de pe șolduri. Și Lordul, dintr-o dată, nu ar fi putut părea atât de diferit de Convent Field, unde a petrecut multe ore fericite luptând pe locul 4 pentru Taunton Deane, în Premier League din Vestul Angliei.

Leach chiar a luat o singură minge din cea de-a șasea minge din asta, doar ca să-l scutească pe Roy de a-l înfrunta pe Tim Murtagh și pe amenințătorii săi de 75 mph. L-a întâlnit pe Roy la mijlocul terenului pentru a-și bate pumnii și, probabil, pentru a-l liniști că „mă descurc cu asta”. Și-a scos casca și s-a așezat acolo, cu capul chel, strălucind în roșu, în timp ce-și frânge fruntea. gros pentru a respira.În vara înaltă, Leach și-a găsit forma de la mijlocul sezonului și a venit sărită pe teren și un clip pentru patru prin midwicket.England v Irlanda: a doua zi abandonată la Lord’s după fulger – așa cum s-a întâmplat Citește mai mult

Cei 50 de Leach au venit cu o margine groasă pe lângă alunecări, iar apoi a apăsat, dincolo de acel scor cu cel mai bun din carieră de 66. După prânz, Irlanda a realizat în sfârșit că ar trebui să încerce să-l salteze, și a pus pe Rankin slăbit cu o alunecare de picior și un picior scurt. Ei bine, a fost o afacere mulțumitoare pe acest teren. Leach a ajuns în pătrat în spatele celor drepte, dar a avut o mică problemă cu ceilalți.

A tras o captura dincolo de alunecarea picioarelor, a fost aruncat și o dată, pe 72, și ai simțit atunci că este pauză. avea nevoie, ca să poată deveni primul englez care a marcat un test de secol în calitate de om de noapte. Nici un asemenea noroc.A căzut pentru 92, din 162 de mingi, cea mai lungă și cea mai bună intrare pe care a jucat-o vreodată.

Mai greu, Leach va renunța probabil la echipa săptămâna viitoare. Acesta este un mod grosolan de a trata pe cineva care și-a petrecut tot acest timp făcând tot posibilul să-și curețe mizeria echipei sale. Undeva în cutia ei, May poate a fost doar un fost prim-ministru care a avut o idee destul de bună despre cum se simte.