888 sport

Ce se intampla daca se retrage un jucator la tenis 22bet

In cazul unui meci de tenis din oferta 22Bet, daca un jucator se retrage, abandoneaza, si ati pariat meciul respective, trebuie sa stiti ca acel meci va primi cota de 1, in cazul in care retragerea are loc inainte de finalul primului set. Daca retragerea are loc dupa terminarea primului set, atunci va fi considerat castigator tenismenul care ramane pe teren. In acest caz, daca ati pariat pe jucatorul care ramane pe teren, biletul este bun si pariul primeste cot ape care a avut-o jucatorul la inceputul meciului, dar daca ati paroiat pe jucatorul care a abandonat, atunci pariul este pierdut, la fel ca si biletul.

In cazul pariurilor pe 22Bet care se refera la anunmit interval de meci, trebuie ca respectiva parte din meci sa fie terminata pentru ca pariul sa fie decis. In caz contrar, pariul va primi cota de 1.

La orice alt tip de pariu de pe 22Bet, pariul va fi considerat castigator daca a iesit deja inainte ca meciul sa fie interrupt, pierzator daca mathematic nu ar mai fi putut iesi, chiar daca se juca meciul pana la capat, si anulat ( cota 1 ), daca pariul ar fi putut fi atat castigator, dar si pierzator pana la final.

Acest tip de pariu din oferta 22Bet se refera la faptul ca echipa favorita a meciului  ( echipa ce are cota mai mica in momentul plasarii pariului ) castiga la cel putin 2 goluri diferenta ( mai mult: https://bbet-ro.com ).

Mai pe larg, echipa care este considerata favorita va porni cu un dezavantaj de 2 goluri meciul., iar daca ati pariat pe echipa respectiva, ca sa aveti pariul castigator, acea echipa trebuie sa castige la goluri diferenta. De exemplu, 4-2 sau orice scor la o diferenta de 2 goluri. O victorie la doar 1 gol diferenta, un meci egal sau o infranfangere a echipei respective duce automat la pierderea pariului.