888 sport

Principalele discipline sportive acoperite de pariurile pe 1xBet

Asadar, asigurati-va ca confirmati ca jurisdictia dvs. nu se incadreaza in tarile restranse, altfel nu veti avea voie sa pariati sau sa creati un cont cu casa de pariuri.

Puteti paria pe un meci de cricket Twenty20 International. Sub acest format, jocul continua in medie timp de trei ore si jumatate. Si sunteti agatat de meci pana la sfarsit datorita actiunii sale de muscatura de unghii chiar de la inceput.

O alta optiune este One Day International (ODI), unde jocul dureaza peste opt ore si este un alt format care este cel mai mult pe placul fanaticilor de pariuri de cricket de pe tot globul. Trebuie doar sa-ti pui intuitiile si sa pariezi drept pentru a castiga mare.

Meciurile de test sunt, de asemenea, pe bloc, care poate dura pana la cinci zile, cu minimum 90 de ore pe zi. In cadrul acestui format, fiecare parte devine bat de doua ori si puteti obtine un profit bun, mizand pe acest format.

Alte formate de cricket precum Anglia vs Australia, Canada Global T20 2019, Twenty 20 Natwest Blast etc sunt, de asemenea, disponibile pentru pariuri cu casa de pariuri.

Puteti afla celelalte valute permise in timp ce va inregistrati prin „Un clic” la carnetul de sport. Tari restranse cu utilizatorii din urmatoarele tari nu vor avea voie sa se inregistreze pe site-ul web: Regatul Unit, SUA, Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha, China, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Olanda , Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Iran.

Pentru a confirma faptul ca aveti 18 ani si mai sus, vi se poate cere sa furnizati informatii personale atunci cand utilizati site-ul sau pentru verificarea contului 1xBet. Informatiile personale pot include informatii precum datele de contact (inclusiv numarul de telefon, adresa de e-mail), informatii de plata, informatii rezidentiale etc.